امروزه افراد سودجو که تاهمین چندماه پیش کار بازیافت به گوششون هم نخورده بود،یک شب ردای استادی به تن کردند و با تبلیغات پوچ و واهی وعده درآمد میلیونی ،به افراد آموزش داده و بردها و قطعات هم دستهای خود(به اصطلاح پشتیبان)با مقدار طلای غیر واقعی به مردم فروخته اند. در این پست به معرفی یکی از این قطعات پرداخته شده است.
سیپییوهای مخابراتی
این سیپییوها که دلالان به اسم کف طلا نامگزاری کردن بین 150 تا 180گرم متغیر وزن دارند. این سیپییوها به عنوان 3گرم طلا فروخته میشود!!!!!!!! البته متاسفانه😌 اما واقعیت؟ این بردها هر کدام بیشتر از 50 سوت طلا ندارد .
خب پس این پشتش زرد هست طلا نیست؟
هر روکش طلای قطعات از چهار لایه مس و یک لایه ترکیبی طلا و نیکل تشکیل شده است . البته مقدار این روکش ها مخصوصا نیکل و طلا کم و یا زیاد میشود.موضوع قابل تامل این است در این سیپی یوها نیکل و مس زیاد هست و طلا بسیار کم هست.
چرا این سیپییوها محبوب شده است؟
چون این سیپیها به راحتی در اسید نیتریک روکش های مس و نیکل و طلاش جدا میشود . و این موضوع را به شما نشان میدهد که ما به راحتی بازیافت میکنیم!!!!!
اما چرا این روکش با این که طلا نداره ولی زیاد دیده میشود؟
طلا در مواجه با فلزهایی مانند مس و حتی نقره در صورتی مقدار این فلزات بیش از سه برابر طلا نباشد. اسید نیتریک کارساز نیست و نمیتواند این فلزات را از طلا جدا کند. پس روکشهای خروجی کار همه طلا نیستند. در ثانی اسید نیتریک سرد درست هست روکش را از سطح برد جدا میکند ولی ،روکش را ریز ریز نمیکند و به خاطر همین چگالی کم روکش ،حجمش زیاده دیده میشود.
دوستان بازیافت فلزات گرانبها مستلزم تجربه و آموزش از فرد موفقی است که خودش از این کار درآمد دارد . این کار همچنان سود آور هست و سود آور هم خواهد بود، به شرطی که علم شناخت قطعات و فلزات موجود در قطعات و نحوه بازیافت را بدانید. ما به صورت حرفهای به شما آموزش داده و در کنار شما هستیم
دیدگاه خود را بنویسید