گوشی های موبایل طلای قابل توجهی را دار هستند وعلاوه بر طلا،حاوی نقره ،پالادیوم و مقدار کمی پلاتین نیز هستند که می توانید همه موارد را بازیافت کنید.

کدام گوشی‌های موبایل طلا دارند

برد گوشیهای قدیمی طلای بشتری نسبت به سایر گوشی های امروزی و لمسی دارند از جمله این گوشی‌های قدیمی میتوان موارد زیر را نام برد:

 نوکیا،سونی اریکسون،آلکاتل،زیمننس،ال جی ،سامسونگ های قدیمی

یک کیلو برد موبایل چقدر طلا دارد؟

یک کیلو برد موبایل قدیمی شامل برند نوکیا،سونی اریکسون،آلکاتل،زیمنس وسامسونگ قدیمی دکمه ای دارای یک گرم طلای ۲۴ عیار و ۶ گرم نقره می باشد،در بردهای خیلی قدیمی موبایل مانند برند آلکاتل و زیمنس تا ۱/۵  گرم طلا استخراج می‌شود. 

در بردهای چینی دو سیم کارت  از آی سی های کمتری و طلای کمتری زیر سی پی یو استفاده شده که از لحاظ قیمت تقریبا نصف برد های قدیمی قیمت گذاری میشوند همچنین بردهای هندی لحاظ ضخامت، بردها بسیار نازک هستند و از آی سی های کمتری استفاده شده و کیپد های آنها به جای آبکاری طلا از کربن استفاده شده که معمولا دکمه های آنها سیاه رنگ هستند و قیمت این بردها  تقریبا به ترتیب  یک چهارم و یک دوم  قیمت بردهای اصلی و  چینی است.

بردهای تبلت

بردهای تبلت را از نظر طلا و نقره میتوان هم‌ردیف با بردهای هندی در نظر گرفت، و کیفیت و قیمت برد تبلت  نسبت به بردهای قدیمی موبایل دارای طلا و نقره کمتری هستند و از لحاظ قیمت تقریبا یک چهارم قیمت بردهای اصلی هستند.

استخراج طلا از سیم کارت

استخراج طلا از سیمکارت در ابعاد کم به هیچ وجه صرفه اقتصادی ندارد چرا که از طلای بسیار کمی برخودار است .

میزان بازیافت طلا از سی پی یوها

سی پی یو های کامپیوتر در مقایسه با بردهای موبایل  از طلای بیشتری برخوردار هستند،طلای موجود در هر سی پی یو بسته به مدل و جنس و سال و کارخانه سازنده متفاوت است که در زیر به برخی از این موارد اشاره میکنیم . البته مقادیر زیر دقیق نیستند و کمی ممکن است بسته به سال تولید دست بالا نیز باشند.

در هر کیلوگرم سی پی یو اینتل مدل i486  مقدار ۸ گرم ،از هر کیلوگرم سی پی یو اینتل سری پنتیوم ۸ گرم،در هر کیلوگرم سی پی یو amd با مدل های مختلف ۵ گرم ، 450 گرم سی پی یو اینتل 186، مقدار 6 گرم طلا بازیافت شده است. این‌ها نمونه ای از سی‌پی یوهایی هست که طلای خوبی دارند و در مطالب بعدی سعی خواهد شد لیست جامعی از مشخصات سی‌پی یوها اراِئه شود.

خازن‌های سطحی

خازن‌های سطحی دارای مقادیر قابل توجی پالادیوم و نقره هستند اما میزان فلزات گرانبهای داخل  این خازن به موارد مختلفی همچون کشور سازنده، سال ساخت و این که خازن ها از چه بردهایی جداسازی شده اند بستگی دارد.  خازن سطحی به وفور در بردهای الکترونیکی میتوان این خازن را دید.